ClashCommander
Resolution Problem - Printable Version

+- ClashCommander (http://www.clashcommander.com)
+-- Forum: ccMapper (http://www.clashcommander.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Help & Support (http://www.clashcommander.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: Resolution Problem (/showthread.php?tid=10)

Pages: 1 2


Resolution Problem - G3mInI - 05-20-2016

Cannot get CC Mapper to work because of resolution problem. I have run the reg file many times. Restarted pc. I found another bat file on Mybot forums which closes all Bluestacks2 processes and also ran that reg file. Restarted pc. Still when CC Mapper opens up Bluestacks2 the resolution is always 862x773. Windows 10 pc. Cannot figure out how to stop this from happening. Mybot runs ok and has the right resolution when it starts Bluestacks2 which is 860x732. For some reason CC mapper starts Bluestacks2 repeatedly with 862x773. Using latest Bluestacks2 version.


RE: Resolution Problem - ElCapitan - 05-21-2016

(05-20-2016, 11:34 PM)G3mInI Wrote: Cannot get CC Mapper to work because of resolution problem. I have run the reg file many times. Restarted pc. I found another bat file on Mybot forums which closes all Bluestacks2 processes and also ran that reg file. Restarted pc. Still when CC Mapper opens up Bluestacks2 the resolution is always 862x773. Windows 10 pc. Cannot figure out how to stop this from happening. Mybot runs ok and has the right resolution when it starts Bluestacks2 which is 860x732. For some reason CC mapper starts Bluestacks2 repeatedly with 862x773. Using latest Bluestacks2 version.

HI... ccMapper uses the same resolution that mybot uses... you should not use the .reg file... only for a fresh install of bluestacks...

so start mybot...
make sure its working right and not complaining about bluestack resolution...
now close mybot...

start up ccMapper...


RE: Resolution Problem - G3mInI - 05-21-2016

I tried as you suggested. When I click on CC Mapper it closes the current open Bluestacks2 window and reopens it at resolution 862x773. 

This looks like such a great tool, just wish I could get it to work. 

Thanks for trying.


RE: Resolution Problem - ElCapitan - 05-21-2016

you can try posting a screenshot of bluestacks...

press control-F4...

the screenshot will be in images\temp folder...


RE: Resolution Problem - G3mInI - 05-21-2016

I got this to work finally! I uninstalled Bluestacks2 completely. Used their reg cleaner and bat file they provide on their support site. Restarted PC and reinstalled. Worked the first time I tried! So something was amok with my previous install even though MyBot was working ok with it.

Thanks again for all of your hard work and help!


RE: Resolution Problem - ElCapitan - 05-21-2016

awesome...


RE: Resolution Problem - Demon152 - 05-24-2016

after using . reg file to change BS resolution ity make this kinda window..  making some black borders, and mouse is targeting smth wrong cuz of it.

[Image: jqkBtX.jpg]


RE: Resolution Problem - ElCapitan - 05-24-2016

From the screenshot it looks like a windows 8 metro or tablet specific version of bluestacks... am not familiar with that version... you can try to uninstall and then reinstall... or press control-F4 to take a screenshot.... then attach screenshot located in images\temp... i can try to patch ccMapper for next release...


RE: Resolution Problem - Demon152 - 05-25-2016

(05-24-2016, 10:39 PM)ElCapitan Wrote: From the screenshot it looks like a windows 8 metro or tablet specific version of bluestacks... am not familiar with that version... you can try to uninstall and then reinstall... or press control-F4 to take a screenshot.... then attach screenshot located in images\temp... i can try to patch ccMapper for next release...

Well its on my Windows 10, and tested on fresh installed Bluestacks 2 Rooted, that is in your suggested topic in here http://www.clashcommander.com/showthread.php?tid=2&pid=35#pid35

But anyway, i will try to reinstall again, if not work ill attach image.


RE: Resolution Problem - MasterScript - 06-03-2016

(05-25-2016, 01:36 PM)Demon152 Wrote:
(05-24-2016, 10:39 PM)ElCapitan Wrote: From the screenshot it looks like a windows 8 metro or tablet specific version of bluestacks... am not familiar with that version... you can try to uninstall and then reinstall... or press control-F4 to take a screenshot.... then attach screenshot located in images\temp... i can try to patch ccMapper for next release...

Well its on my Windows 10, and tested on fresh installed Bluestacks 2 Rooted, that is in your suggested topic in here http://www.clashcommander.com/showthread.php?tid=2&pid=35#pid35

But anyway, i will try to reinstall again, if not work ill attach image.

I am using windows 10 64bit also, working fine