ClashCommander
ccMapper0.05Beta - First Release!! - Printable Version

+- ClashCommander (http://www.clashcommander.com)
+-- Forum: ccMapper (http://www.clashcommander.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Latest Version (http://www.clashcommander.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: ccMapper0.05Beta - First Release!! (/showthread.php?tid=2)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8


ccMapper0.05Beta - First Release!! - ElCapitan - 05-13-2016

Hello...  ElCapitan here...  Big Grin
Wow... Thank you all for all the props... This is all a bit new to me... Was going to release this much earlier but I got pretty busy.. then had to go away...

Please use the forums for any problems... My personal base is a maxed out TH 9... as such,  this beta will only work correctly if you have a maxed out TH 9 (or TH 11 that i also did some capture on)...  This will change quickly though because i have all you guys as Beta Testers!.. Just click the 'Capture' button in the lower right... this will scan all your buildings and upload them to my server... I will then release a new 'images.dat' file for you to use...


Prerequisites:
  • Windows XP or Above
  • Internet Explorer 9 or better.  Here.
  • BlueStacks App Player.
Download from Official Site.
Download rooted BlueStacks2 from Mega.
Download rooted BlueStacks2 from UploadBoy

[*]BlueStacks must be set to resolution of 860x732.  Run the 'ccMapper_860x732.reg' thats inside the 'Misc' folder then restart computer. You only need to do this once.


How to Use:
Just select a map from the list and click the 'Map Now' button.  DO NOT move mouse or use keyboard during mapping.  If you see a lot of structures not being properly dropped then slow it down by adjusting the speed to a higher number.


Possible improvements for next version
- Capture images that you upload will be incorparated into a new 'images.dat'. Use this to replace the old one in the 'images' folder.
- Speed and Accuracy can be greatly improve I think once I figure out how to use Android ADB.  This will also free your mouse and keyboard for you to do other things.
- Inclusion of maps from http://www.clashofclansbuilder.com and http://www.warclans.com and possibly others.
- Scan and Upload any of your current layouts in Clash of Clans!.. Edit maps for your clan mates!!.. No need to edit the map on an external website... of course this just a thought right now.. but i dont see why not..

Cheers... Cool


[edit]
    Capture button has to be clicked while on an empty map to scan all the buildings at the bottom of the map editor... I got a few unusable scans... Tongue

[*]
** update 05/16/16
Include updated images.dat - only a few more images needed..
Less frequent "Error Contacting Server".  Click 'map now' to try again - no need to restart program.

** update 05/14/16
now includes updated image.dat file to better detect your buildings... thanks to all the testers...


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - MasterScript - 05-14-2016

Hello,

I am use MEmu 2.6.5 right now. I will test with BS2


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - MasterScript - 05-14-2016

Hello,

1. CC Mapper can not recognize Archer Tower, CC Mapper drop Air Defense.
2. Sometimes CC Mapper lose a wall during drop in


*Sorry for my english


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - ElCapitan - 05-14-2016

great...
yeah the wizard tower lvl 6 and archer lvl 10... i dont think i had scans of those... but i do now thanks to the image captures i been getting from everyone...
i can see the spots where a few of the walls failed to be placed... you also ran it at speed of 10 which is pretty slow - so i dont get why it miss these spots... i'll keep tweaking it... thanks...


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - MasterScript - 05-14-2016

(05-14-2016, 10:36 AM)ElCapitan Wrote: great...
yeah the wizard tower lvl 6 and archer lvl 10... i dont think i had scans of those... but i do now thanks to the image captures i been getting from everyone...
i can see the spots where a few of the walls failed to be placed... you also ran it at speed of 10 which is pretty slow - so i dont get why it miss these spots... i'll keep tweaking it... thanks...

Thank you very much sir


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - Boja - 05-17-2016

didn't work for me i have BS not BS2 is this work


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - ProMac - 05-18-2016

Great Tool , excellent job.


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - alaeh - 05-19-2016

Thanks for this..!


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - ian - 05-29-2016

ccmapper is not opening just icon show in tray list.
i have windows 10


RE: ccMapper0.05Beta - First Release!! - Civic - 05-31-2016

Thanks, working great!

Came from,
MyBotForums